BCN Polideportivo

El Junior 1917 seu del Campionat de Catalunya

Leave a comment

Per Ferran Martínez-Aira

El Club Junior 1917 de Sant Cugat del Vallès és la seu escollida per la Federació Catalana de Pàdel (FCP) per la disputa del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband. La 28ª edició d’aquesta competició es celebrarà en aquest històric club del 10 al 17 d’octubre. Una prova clàssica del pàdel català que retorna després del parèntesi obligat per la pandèmia i que va provocar que el darrer any no es pogués disputar.

Les inscripcions per poder participar en les diferents categories de la 28ª edició del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband ja estan obertes. Els jugadors i jugadores que hi vulguin participar poden formalitzar la seva inscripció a la pàgina web de la FCP: www.fcpadel.cat

Triay-Sainz i Rivera-Bueno, darrers campions de Catalunya

La última edició del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband, disputada l’any 2019, va tenir com a campions en categoria femenina a Gemma Triay i Lucía Sainz, mentre que en homes, Rubén Rivera i Toni Bueno van alçar-se amb el trofeu de campions.

La prova celebrada a les pistes del Reial Club de Polo de Barcelona va aconseguir un rècord d’inscrits, amb un total de 344 parelles masculines i femenines disputant un campionat celebrat en 12 categories.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s